2015 lanserade PostNord Svensk popexport, Carl XVI Gustaf 2015, drottning Silvia 2015 och prins Eugen 150 år bl.a.
2016 bjöd på 16 utgivningar vid 5 tillfällen. Det var årets Europamärken med temat “Think Green”, Naturhistoriska Riksmuseet 100 år, Fåglar – (havsörn, härfågel och gråsiska), Broar, Kungliga jubileer, Mat i Sverige, Gamla stan, Strandliv, Regnbågsflagga, Höstglöd, Hjortdjur, Lunds universitet 350 år, Norrsken och till jul 2016 var det tomtar som gällde.
2017 bjöd på nya utgåvor. 12 januari 2017 var det ett retrotema med Stringhyllan och fem andra motiv från förr. Den 16 mars 2017 uppmärksammades EUROPA 2017 – Wanås slott samt fjärilar.
Den 1 juni 2017 gavs resultatet av #mittfrimärke ut, 7 märken från Instagram. Då kom också årets frimärke med drottningen ut och märkena med Per Anders Fogelström, som skulle fyllt 100 i år. Den 24 Augusti 2017 uppmärksammades Lars Lerin, Medicinalväxter och Äpplen. Den 16 November avslutades med årets Julmärken – Änglar, samt Vinterblommor och det dyra Digitala innovationer.
Frimärksåret 2018 innebar bland annat några jubileum, djur och natur. En blandning där det fanns något för alla smaker och behov. Det började med Fyrar, Riksarkivet 400 år, Riksbanken 350 år i januari. Den 3 maj kom Naturens skafferi, Fisk i Norden, Ingmar Bergman 100 år och Europmärket Europa – broar. 23 augusti var det Svenska flaggan, “Lycka till!” och Skogens djur. 1 november närmade vi oss jul med julmotiv av Jenny Nyström och Vinterfåglar.
2019 bjöd på lite färre utgivningar. Det mest spektakulära var väl månlandningen, som kom ut i två varianter, på grund av den internationella utställningen Stockholmia 2019.
2020 har dominerats av Corona-pandemin. Därför blev stämplingen av FDC den 30 april inställd, och signeringarna på postmuseum 27 augusti och 12 november blev också inställda. Corona har emellertid också betytt att vissa FDC nu finns bruksstämplade dagen före officiell utgivningsdag, vilket kan vara attraktivt för många samlare.
2021 Års frimärksprogram innehöll som alltid en mix av teman och motiv.
Det började med ett häfte med fokus på vår miljö och det miljöarbete som pågår i Sverige. Temat för årets Europafrimärken var Hotat djurliv och på rullfrimärket ser vi den grönfläckiga paddan som är akut hotad och numera bara finns kvar i ett fåtal exemplar i Skåne och Blekinge.
Andra teman under året var två 100-årsjubileum; mästergravören Czeslaw Slania skulle ha fyllt 100 år och det är precis 100 år sedan kvinnor för första gången fick rätten att rösta.
Sensommarblommor, svenskt vackert bruksporslin och flygplan är andra motiv som kom under året.
Året avslutades traditionsenligt med julfrimärken och ett vintrigt tema.
Årets frimärksprogram innehåller som alltid en mix av teman och motiv, vi tror och hoppas att du hittar något som passar just ditt behov.
2022 års första häfte med inrikes frimärken var en hyllning till Povel Ramel. En folkkär artist med hjärtat på rätta stället som roat generationer med sin vänliga och träffsäkra humor. Fem färgglada frimärksmotiv som lyser upp på kortet eller kuvertet.
För utrikes post erbjöds ett häfte som uppmärksammade att Svenska institutet för standarder, SIS, fyllde 100 år. Vår vardag är fylld av standarder även om vi inte ägnar dem en tanke så underlättar de i mångt och mycket och bidrar bland annat till att göra vår vardag tryggare och mer hållbar. Utgåvan innehöll även en rulle, med porto för inrikes brev, som uppmärksammade vikten av ett miljömässigt hållbart samhälle.
Andra teman under året var de alltid lika populära blommorna med vår nationalblomma liten blåklocka i spetsen. Ytterligare ett jubileum fanns med, en 500-åring den här gången, nämligen den svenska marinen.
Ett av våra populäraste husdjur fick en egen frimärksutgåva och det var också dags för ett nytt 100 kronors frimärke. Frimärksåret avslutades med nya julfrimärken och dessutom motiv som passade för dina hälsningar under hela vinterperioden.
2023 börjar med ett häfte om den rosa elefanten från barnprogrammet ”Fem myror är fler än fyra elefanter” fyller 50 år. Den vänlige, rosa elefantens popularitet lever vidare från generation till generation. Nu kan du skicka en hälsning med den uttrycksfulla/ikoniska elefanten placerad uppe i högra hörnet på ditt kort eller brev.
Med frimärksutgåvan Sverige under 500 år får vi några nedslag i historien genom att visa byggnader med olika funktion och från olika århundraden. Här finns också Stockholms stadshus som fyller 100 år i år. Frimärket med drottning Silvia kommer nu med ny färg och aktuellt porto, 30 kr, för utrikes försändelser. Carl XVI fyller 50 år som statschef, vilket uppmärksammas med ett miniark. Andra utgivningar under året blir Tillsammans för fred, från käpphäst till guldmedalj, skördeglädje samt 2023 års versioner av julpost och vinterfrimärken.
2024 bjuder på fler utgivningar än tidigare år. Det börjar med Vårfåglar, Anna Handells personliga tolkningar av några vårfåglar passar fint på glada vårhälsningar. Formklassiker, Drottning Silvia med höjt utlandsporto och brudvantar,ett högporto på 50 kronor ges också ut i Januari. 6 april uppmärksammas ABBA:s 50 årsjubilerande Waterloo med ett miniark, och senare i april är det Elsa Beskow och 2024 års europamärken som uppmärksammas.
I augusti uppmärksammas det ursvenska fika, och våra vattentorn. Året avslutas som sig bör med julfrimärken och vintermotiv.